Vi hjälper dig på vägen till rätt bildel

Välkommen till Mölndals Bildemontering, hos oss finner du bildelar till alla märken och modeller. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt del till just din bil. Oavsett dina förkunskaper så kan vi guida dig till rätt köp. Söker du en begagnad eller ny bildel?

Kom in till oss med ditt registreringsnummer, så ser vi till att du får med dig rätt del hem. Hos oss kan du även lämna in din bil för en miljöcertifierad demontering.

Vi tänker på miljön

Idag levererar vi reservdelar till privatpersoner och verkstadsreparatörer över hela landet och utomlands. Vår huvudsyssla är återvinning och försäljning av begagnade samt nya reservdelar, med en speciell fokus på kundsupport innan och efter köp.

Men vi lägger minst lika mycket fokus på vår miljöverksamhet. Då vi tar hand om mycket farligt avfall är det viktigt för oss att följa de lagar och bestämmelser som gäller vid nedmontering av ett uttjänt fordon.

Hos oss hanteras allt farligt avfall som diesel och bensin i slutna system för att säkra vår personal och för att värna om miljön. Allting hos oss är miljötänk, från den stunden som en ny bil landar hos oss till den stund då den fraktas vidare. Läs gärna mer om vår miljöpolicy.

Vi är Mölndals Bildemontering

Mölndals Bildemontering har funnits sedan 1976 då Arne Timour startade företaget för att ta hand om uttjänta bilar på ett miljövänligt sätt, så att de kunde undvika att hamna ute i vår skog och natur.

Idag drivs Mölndals Bildemontering av Annika och Jan Gustavsson som sedan år 2000 har fortsatt Arnes tankesätt genom att utveckla företagets expertis inom demontering, miljöpåverkan och kundservice.

Vi emot ca 1200 bilar per år och hanterar ELV bilar (End of Life Vehicle) från allmänheten och försäkringsbolag, samt bilar som vi köper genom vårt samarbete med auktions-siten Yallotrade.

Idag strävar vi mot en högre användning av begagnade bildelar i verkstäder istället för nytillverkade delar. På så vis kan vi avsevärt minska vår miljöpåverkan.

Om-oss - Mölndals bildemontering

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?KONTAKTA OSS

Mölndals Bildemontering © Copyright 2018